شاید پخت غذا با زغال و چوب، غذای خوشمزه تری را در اختیارتان بگذارد، ولی نتیجه های یک مطالعه نشان می دهد ریسک فوت به علت بیماری های قلبی عروقی را نیز در شما زیاد
پخت غذا با زغال ریسک فوت قلبی عروقی را زیاد کردن می دهد
عبارات مهم : محققان
به گزارش مهر، نتیجه های پژوهش های محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا نشان می دهد استفاده بلندمدت از زغال یا چوب جهت پخت ممکن است ریسک فوت ناشی از بیماری قلبی-عروقی را زیاد کردن دهد.
بیماری قلبی-عروقی علت مهم فوت در دنیا هست.
پخت غذا با زغال ریسک فوت قلبی عروقی را زیاد کردن می دهد
در این مطالعه، محققان رابطه بین استفاده از سوخت جامد جهت پخت و پز و فوت قلبی-عروقی را بررسی کردند. آنها همچنین تاثیر احتمالی استفاده از سوخت پاک نظیر الکتریسیته و گاز را به جای سوخت جامد مورد بررسی قرار دادند.
این مطالعه بزرگ مشمول بر ۳۴۱,۷۳۰ فرد در رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال از ۱۰ منطقه در چین بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ بود. از آنها در مورد نحوه پخت و پز و نوع سوخت مصرفی ارزش پرسش شد. سپس محققان طول مدت قرارگیری در معرض سوخت های جامد را بررسی کردند.
شاید پخت غذا با زغال و چوب، غذای خوشمزه تری را در اختیارتان بگذارد، ولی نتیجه های یک مطالعه نشان می دهد ریسک فوت به علت بیماری های قلبی عروقی را نیز در شما زیاد
محققان بعد از بررسی این مطالب به این نتیجه رسیدند که آلودگی هوا ناشی از پخت و پز با سوخت های جامد نظیر زغال یا چوب تاثیر منفی بر سلامت قلب و عروق داشته و ممکن است منجر به فوت زودهنگام شود.
«درک بنت»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد افرادی که از سوخت های جامد جهت پخت و پز استفاده می کنند باید تا حدامکان به استفاده از سوخت های پاک نظیر الکتریسیته یا گاز روی آورند.»
وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم استفاده بلندمدت از سوخت های جامد جهت پخت با ریسک زیاد فوت قلبی مرتبط است.»
پخت غذا با زغال ریسک فوت قلبی عروقی را زیاد کردن می دهد
واژه های کلیدی: محققان | بیماری | مطالعه | استفاده | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...